Skatvägen 10, Vån 3

Välplanerad bostad i lugnt och lummigt område.

Varmt välkommen till denna trevliga bostad i omtyckta föreningen Brf Gulsparven 1, en förening för dig som passerat 55 års ålder. Här erbjuds en ytterst trevlig bostad med rymlig inglasad balkong i söder med insynsskyddat läge. Bygget är ifrån 2017 vilket innebär att både byggnad och lägenhet är i mycket bra skick med smakfulla och gedigna materialval. Praktiskt boende med bland annat mycket förvaring i lägenheten, öppna sociala ytor, stora härliga fönsterpartier, detta och mycket mer ger er ett hem att trivas i. Dubbla badrum med påkostade materialval varav ett med dusch och det andra med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Finns även tvättstuga i samma port för den som önskar. Stilfullt och funktionellt kök med goda arbetsytor och i halvöppen planlösnings mot matsal och vardagsrum.

I grannporten finn en övernattningslägenhet för besökande familj och vänner samt en gemensamhetslokal för trevliga fester och andra aktiviteter.

Inom behagligt promenadavstånd finns bland annat Gömmarens naturreservat med motionsspår och vandringsleder, Långsjön med badplats, närbutiken Tempo och Segeltorps Centrum. Goda kommunikationer med flera bussar som trafikerar området. Stor hiss mellan samtliga våningsplan och källare.

Missa inte chansen att flytta in i detta trevliga seniorboende och kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning.

Pris:
4 395 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Skatvägen 10, Vån 3, Segeltorp
Yta:
102 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
3 (1 tr från entréplan) av 5
Avgift:
5 624 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Välplanerad lägenhet med ljust och fritt läge.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med god avhängningsmöjligheter i garderob med spegelskjutdörrar. Målade väggar och golvet är belagd med en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten. Längre in i hallen finns ytterligare förvaring i klädkammare.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum med stora öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Rummet erbjuder plats för flexibel möblering med plats för större soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och övrigt möblemang om så önskas.

  KÖK

  Stilfullt kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Goda arbetsytor på praktisk laminatskiva med belysning i överskåp. Ovan bänkskivan sitter ett stilfullt kaklat stänkskydd. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin, diskho, spisfläkt, samt hel kyl och frys. Trevligt utrymme för större matbord intill fönster. Från vardagsrum/kök nås balkongen.

  BALKONG

  Stor och härlig balkong i bästa söderläge som vetter mot föreningens lugna innergård. Tack vara inglasningen förlänger du säsongen och kan nyttja balkongen större delen av året.

  WC/DUSCH

  Rymligt badrum med vita kaklade väggar samt stilfull Carrara marmor klär golvet, golvvärme. I badrummet finns dusch med väggar i klarglas, wc-stol, handfat med kommod, samt upplyst spegel.

  BADRUM 2

  Även detta badrum stilfullt kaklat med vita väggar och Carara marmor till golv, golvvärme. Här finns wc-stol, handfat med kommod, inkaklat badkar, upplyst spegel samt tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  SOVRUM 1

  Väl tilltaget sovrum mot föreningens lugna innergård. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare.

  SOVRUM 2

  Rogivande sovrum mot föreningens innergård. Här erbjuds plats för större säng samt utrymme för ytterligare garderober för den som önskar.

  SOVRUM 3

  Även detta sovrum med bra storlek med plats för större säng och även kontorsdel.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gulsparven 48

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  21102

  Adress

  Skatvägen 10, Vån 3

  Postnummer
  141 72
  Postort

  Segeltorp

  Område

  Segeltorp

  Boarea
  102 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Utfördes: Fredag 25 okt 2019
  Energiklass: B

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gulsparven 1

  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 (1 tr från entréplan) av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,5636%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Gulsparven 1 är en äkta bostadsrättsförening uppförd av JM/Seniorgården med byggnadsår 2017. Förneingen omfattar tre flerbostadshus i fem våningar, varav en suterrängvåning, med totalt 47 bostadsrättslägenheter med en total boarea på ca 3 761 kvm.

  MEDLEMSKAP
  Till medlem får i första hand antagas fysisk person som fyllt 55 år. Om äkta makar förvärvar bostadsrätt är det tillräckligt att en av makarna uppnått sagda ålder. Med äkta makar jämställs de som sammanbor under äktenskapsliknande förhållanden. Som boende har du tillgång till Boförmåner. Frivilliga tjänster som du väljer om du vill köpa till. Från städhjälp och fönsterputs till hantverkshjälp och resor. Aktuellt tjänsteutbud med priser hittar du på Seniorgårdens hemsida.

  SENIORGÅRDEN - MÖJLIGHETERNAS BOENDE
  Välkommen till Seniorgården. Inom Seniorgården finns drygt tjugofem års erfarenhet av att utveckla seniorbostäder. Genomtänka bostäder med utgångspunkt i ett eget seniorprogram. Välplanerade, tillgängliga lägenheter med en mängd smarta detaljer som ger ditt nya hem långsiktiga mervärden. Seniorgårdens hus har byggts av JM.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  - Gemensamhetslokal i port 12
  - Övernattningsrum
  - Miljöhus med utrymme för källsortering
  - Tvättstuga i port 10
  - Cykelrum
  - Rullstolsförråd
  - Fastighetsförråd

  PARKERING
  Föreningen disponerar över totalt 42 parkeringsplatser, separat kö:
  - 29 öppna platser med motorvärmaruttag, varav 3 handikapplatser (480kr/mån).
  - 8 öppna parkeringsplatser (350kr/mån)
  - 5 öppna parkeringsplatser för besökande.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Bergvärme, vattenburen med radiatorer.
  Mekanisk frånluftsventilation, tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer.

  VARMVATTEN
  Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal.

  Planerade renoveringar

  Eftersom fastigheten är nybyggd finns inget större underhåll planerat inom de närmaste fem till tio åren.

  TV/Internet

  ”Triple-Play” ifrån Telia med ip-telefoni, bredband och TV ingår i den angivna avgiften. En digitalbox för TV tillhör lägenheten.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 624 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)
  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Varmvatten
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  650 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera. Kostnaden för varmvatten och el debiteras efter verklig förbrukning.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Inom bekvämt promenadavstånd finns Gömmarens naturreservat med motionsspår och vandringsleder samt Långsjön med badplats. I Segeltorps centrum finns vårdcentral, bibliotek, frisör, café och restauranger. 400m från lägenheten ligger närbutiken Tempo.

  Kommunikationerna utgörs av bussarna 703, 704 och 710 som går längs Häradsvägen (hållplats Orrvägen). På 10 minuter når du tunnelbanestationen Fruängen eller pendeltågsstationen Stuvsta.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 1 nov 11:30
Perfekt planlösning och eftertraktat läge.
Sollentuna Centrum

Turebergs allé 24, 3tr

 • 81 kvm
 • 4 RoK
 • 5 063 kr/månad
 • 3 295 000 kr
Segeltorp

Skatvägen 10, Vån 3

 • 102 kvm
 • 4 RoK
 • 5 624 kr/månad
 • 4 395 000 kr
Årsta - Årstastråket

Rämensvägen 25B

 • 55 kvm
 • 3 RoK
 • 3 049 kr/månad
 • 3 195 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan